ET ENESTE ROT

Nå er det altså ikke snakk om leiligheten, leker som ligger strødd eller noe sånt, nei da det er nemlig hodet mitt det er blitt veldig mye rot i nå. Det har sine gode sider å begynne med terapi, men jeg vil ikke akkurat si at det kanskje er det gode når du sitter igjen med så mange tanker i hodet på en og samme tid.

Jeg sitter mye å tenker på hvordan jeg kan gjøre framtiden min og datteren min bedre, hva jeg kan gjøre for at det skal bli bra nok for oss. Jeg er ikke så stor kravende på hvordan jeg vil ha det, men jeg vil at framtiden skal være flott og at jeg har mulighet til å gjøre noe bra, både for oss og for andre.

Hodet mitt er også fylt opp med at jeg er nødt til å bli kvitt med alt som er negativt i livet mitt, alt av de gamle problemene, menneskene som har vært en negativ innflytelse eller hva jeg nå skal kalle det. Det vil få meg til å være mer sikker og ha gleden til alt mulig annet i livet. Mest fordi at jeg vil få det bedre med meg selv og glemme fortiden min.

Jeg går også ofte å tenker på spørsmål om hva jeg skal gjøre, hva som er rett og om jeg kommer til å klare det. Jeg har kun tenkt så mye negativt om meg selv og om hva jeg har holdt på med, at jeg ikke er god nok til å klare noe, at livet mitt handler om å gjøre alt galt. Jeg føler at ting tar så lang tid. Det eneste som går fort nå er tankene som går rundt og rundt, det flytter om på alt.

Hva er det som er så fantastisk med livet? Hvordan vil jeg klare meg i verden? Gjør jeg det rett? Er det et lurt valg? Dette er bare noen av spørsmålene jeg er nødt til å svare på selv, og dette er ikke en gang halvparten av spørsmålene jeg går å tenker på når jeg er alene. Men jeg orker ikke alltid å tenke på det, jeg vil heller bare slappe av, da er det godt å ha en veranda som er min egen. Eneste gangene jeg klarer å slappe av er når jeg hører på musikk, for da går alle tankene bort og jeg slipper å tenke. Så de gangene det er oppholdsvær så legger jeg meg ned å hører musikk og bare kikker opp på himmelen. Ingenting er bedre enn det, selv om det kan bli litt kjølig på kveldene da. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hedvig

Hedvig

22, Oppdal

Navnet mitt er Hedvig, jeg er født i '94, er mamma til ei lita tulle. Ting jeg liker å gjøre på fritiden er å ta bilder, synge (nylig blitt med i kor). På denne bloggen velger jeg å være åpen om min fortid og hvordan jeg har klart å forandre livet mitt fra det verste til det gode.

Kategorier

Arkiv

hits