ALDRI MER ......

Jeg mener det virkelig når jeg sier aldri mer, det er ikke greit å skal ha det slik, ingen som fortjener å ha det, jeg kan ærlig innrømme det at jeg har tenkt at det er noen jeg virkelig kunne trengt å ha det slik, men jeg ønsker ikke at noen jeg er glad i og som betyr noe for meg skal ha det.

Folk skal aldri mer få dra meg ned uten en grunn til det, om jeg noen gang gjør noe som får andre ned på den måten jeg har blitt så er det til pass for dem, jeg orker ikke en gang å tenke på hvordan de vil ha det da, men jeg orker ikke å dra folk så langt ned at de sitter igjen med null selvbilde og kun snakker stygt om seg selv. Jeg har gjort det i mange år, men nå orker jeg ikke det lengre. Jeg har tenkt å komme meg videre i livet, jeg skal ha det bra med meg selv og jeg har ingen slags planer om å gjøre livet til noen andre så ille som jeg har hatt det.

Aldri mer skal jeg bedrive selvskading for noe som andre har gjort eller sagt til meg, jeg hatet å se meg selv i speilet, jeg hatet å gå med t-skjorte da jeg var på mitt aller verste. Da det var sommer og det var sol gikk jeg sjeldent i singlet eller t-skjorte fordi at jeg hadde latt de andre få snakke my dritt og slikt til meg slik at jeg så ned på meg selv. Jeg viste ikke hvordan jeg skulle føle meg bedre, så det eneste jeg trodde var rett var om jeg bedrev selvskading. Det gjorde godt samtidig som det gjorde vondt, når jeg skadet meg selv så føltes det ikke så ille med det de andre sa til meg eller noe, da kjente jeg ikke smerten av å bli såra av andre, kun smerten som jeg selv pådro meg. Jeg var sjeldent med i gymtimer da vi hadde svømming egentlig, hadde alltid en unnskyldning for å få slippe, for å vær i basseng med åpne sår er ikke godt, det er det samme som å ta en håndfull med salt å strø det på såret. Flere ganger måtte jeg late som jeg hadde skadet hånda og måtte gå med bandasje for å skjule sårene. De gikk jo på det, så jeg var fornøyd jeg, ikke ble det noe spørsmål om det og ingen hadde en liten anelse om hva som foregikk.

Aldri mer skal jeg gjemme meg bort. Jeg har tidligere slitt med å komme meg ut blant folk, det var kun de gangene jeg måtte at jeg gikk ut døra for å være med andre, jeg var egentlig bare ut dersom det var skole, jeg orket ikke være med andre når jeg ikke måtte. Selv om det resulterte i at jeg ikke hadde noen venner så orket jeg ikke. Det var helt forferdelig å være ut blant andre. De gangene jeg var ute blant folk, var jeg uansett alene så da kunne jeg like godt være inne på rommet mitt.

Jeg klarer endelig å gjøre noe godt for meg selv, så nå vil jeg aldri mer la noen skade meg, verken folk rundt meg eller meg selv, jeg sluttet heldigvis å gjøre det mot meg selv for mange år siden, men det er folk rundt meg som fortsatt klarer å såre meg, men nå er det nok, jeg står opp for meg selv, enten de liker det eller ikke. De kan bli sur og forbanna så mye de vil for at jeg endelig tør å stå opp for meg selv, men det er nok med å være den svake personen som alle får rakke ned på og dra ned i bunnen av livet. Jeg var stille før, men aldri mer. Jeg skal klare å stille så mye sterkere nå. Jeg skal starte hele livet mitt på nytt og gi meg selv en sjanse i livet.

Er du villig til å gi noen en ny sjanse? Er du modig nok til å gjøre en forandring i livet ditt? Er du modig nok til å hjelpe noen som ikke har det bra? Tør du hjelpe noen som blir mobbet? Gjør deg selv og en annen person en tjeneste, vær medmenneskelig, hvis folk rundt deg at du bryr deg, hvis dem at du er glad i dem. Og ikke minst gjør alt du kan for å være en god venn, en god forelder, en god datter eller sønn, sørg for å ikke miste noen du er glad i, det er viktig å ha fantastiske mennesker rundt deg når du sliter og har det vondt, det er de som kan hjelpe deg mest.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hedvig

Hedvig

22, Oppdal

Navnet mitt er Hedvig, jeg er født i '94, er mamma til ei lita tulle. Ting jeg liker å gjøre på fritiden er å ta bilder, synge (nylig blitt med i kor). På denne bloggen velger jeg å være åpen om min fortid og hvordan jeg har klart å forandre livet mitt fra det verste til det gode.

Kategorier

Arkiv

hits