hits

GJØRE DET MAN LIKER

Jeg har alltid hatt en stor interesse i livet, en ting som har reddet meg i livet, noe jeg kunne rømme til når dagen føltes som et mareritt, jeg havnet i en liten boble der ingen kunne skade eller såre meg. Sang og musikk er min aller største interesse, jeg har alltid likt å synge, men jeg har aldri meldt meg inn i kor eller noe før, jeg taklet ikke det å møte andre mennesker, være i store folkemengde. Jeg var sjenert og syntes at det å være med mange ukjente var ukomfortabelt. Det eneste publikumet jeg har hatt i mange år er meg selv (og de som har vært i samme hus som meg).

Her hjemme så er det musikk på fra vi står opp om morgenen til vi går å legg oss på kvelden. Jeg synes det er gøy å få brukt stemmen min, her hjemme er det ingen som sier noe, at det er for høy musikk eller noe. Jeg kan synge så mye jeg vil uten at noen kan stoppe meg, datteren min bryr seg ikke hun heller, ikke så veldig rart det akkurat siden at hun har vært nødt til å høre musikk siden jeg gikk gravid med henne. Det vises den dag i dag, hun er glad i musikk hun også, for hun liker tydeligvis musikk hun også, hun liker all slags musikk, hun "synger" med hun også, i tillegg danser hun til musikken. 

Mitt nyttårsforsett dette året var å bryte grenser, gjør ting bedre for meg og datteren min. Jeg orker ikke lengre gjemme meg for verden, jeg har gjemt selv for lenge. Jeg har allerede brutt noen grenser for meg selv, og meldt meg inn i kor, endelig etter så mange år som jeg har hatt lyst til å gjøre det, men jeg har aldri turt fordi at jeg følte meg ikke komfortabel rundt andre ukjente mennesker.

Det å melde meg inn i kor er det beste jeg kunne gjøre for meg selv, jeg er veldig glad for at jeg gjorde det nå. Jeg trives veldig godt i koret, jeg har det gøy når jeg er på korøvelse. Det er helt fantastiske mennesker som er der, det gjør det så mye enklere for meg å kunne klare å gjøre dette for meg selv, alt blir litt enklere når man trives og man føler seg velkommen til et sted. Jeg har blitt kjent med noen av dem og de er hyggelige mennesker. Jeg er jo en fulltidsmamma, så det er ikke så enkelt å gjøre noe for seg selv, bare være ungdom og gjøre noe annet enn å være mamma. Så det er godt å ha en kveld der jeg er for meg selv og kan gjøre noe jeg liker.

Når jeg er med dem på øvelsene tør jeg å være meg selv, eller det hjelper meg til å finne ut hvem jeg egentlig er. Jeg er annerledes når jeg er på korøvelse, jeg har aldri følt meg så bra rundt så mange ukjente før, jeg tør å tulle og tøyse mer, jeg lar meg selv ha det gøy for en gangs skyld. Jeg føler meg så mye bedre når jeg får gjort ting jeg liker å holde på med. jeg angrer ikke på at jeg meldte meg inn, hadde jeg ikke meldt meg inn ville jeg aldri ha møtt så mange hyggelige mennesker. Jeg føler meg mer i livet enn noen gang, musikk og datteren min får meg alltid i godt humør, spesielt de gangene når vi hører på musikk jeg og henne, når hun kikker opp på meg og smiler lurt mens hun står å tripper rundt på tærne og rister på rumpa. Hun nyter musikken og det vises på henne at musikk er til god hjelp på humøret, akkurat som det gjør for meg, har jeg en dårlig dag så setter jeg bare på musikk og dagen ser litt lysere ut da. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hedvig

Hedvig

23, Oppdal

Navnet mitt er Hedvig, jeg er født i '94, er mamma til ei lita tulle. Ting jeg liker å gjøre på fritiden er å ta bilder, synge (nylig blitt med i kor). På denne bloggen velger jeg å være åpen om min fortid og hvordan jeg har klart å forandre livet mitt fra det verste til det gode.

Kategorier

Arkiv