HVOR LENGE ?

Jeg begynte tidlig å endre på hårfargen min, jeg tror at det forandret seg allerede mens jeg gikk i 6.klasse eller noe sånt, jeg var lei av å ha samme farge. Når jeg først hadde begynt måtte jeg nå bare fortsette med det. Opp gjennom årene som har gått så har jeg farget håret mitt minst 2-4 ganger i året, men det var ikke akkurat sånn at jeg valgte samme farge hver gang, det ble litt endringer nå og da, jeg har hatt mange forskjellige farger, jeg mangler vel egentlig å prøve virkelige sterke farger, men det vil nok aldri skje. 

Når det skulle farges så har jeg gjort det mye selv, eller fått hjelp av andre, en sjelden gang dro jeg å fikk farget det hos frisøren. Måtte jo tenke på hva som var billigst også når man skulle holde på slik. Jeg er egentlig overrasket over at jeg ikke er blitt skallet enda, med tanke på hva håret mitt virkelig har vært igjennom. Jeg har gått fra å være blondine til å få lyse brunt hår, fra lyse brunt til gyllen brun, fra gyllen brun til mørkere brun, fra mørke brun til svart, osv osv, slik at det gått fra jeg gikk i 6.klasse og til nå, i 10 år har jeg endret hårfargen min fram og tilbake fra blond til svart og tilbake til blond igjen. 

Da jeg farget håret mitt i sommer fikk jeg hjelp av moren min bare for å få det ordentlig inn i håret og at det ikke ville bli noen store flekker som ikke ble farget, i løpet av disse 10 årene har hun hjulpet meg noen ganger, men hun har jo sett resultatet av fargen hver gang, når hun hjalp meg nå så spurte hun meg om hvor lenge dette ville vare. Helt ærlig så vet jeg ikke, akkurat nå så følte jeg for at jeg trengte å endre på meg selv, ikke for hva andre vil tro eller mene om meg, men for at jeg selv skal føle meg bra med meg selv. 

Om jeg noen gang kommer til å bli blondine igjen vet jeg ikke nå, kan hende jeg velger å aldri gå tilbake dit igjen, men det kan kun tiden vise, men akkurat nå trives jeg med å være brunette. Når man først har begynt med å farge håret så er det ikke akkurat slik at man kan slutte med det heller, men jeg tror nå at når jeg skal farge håret igjen, så skal det få lov å bare ha farging og ikke bleking, jeg tror jeg skal prøve å holde meg unna bleking i en god stund nå, men mest av alt la håret få litt pause.  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hedvig

Hedvig

22, Oppdal

Navnet mitt er Hedvig, jeg er født i '94, er mamma til ei lita tulle. Ting jeg liker å gjøre på fritiden er å ta bilder, synge (nylig blitt med i kor). På denne bloggen velger jeg å være åpen om min fortid og hvordan jeg har klart å forandre livet mitt fra det verste til det gode.

Kategorier

Arkiv

hits