UTMATTELSE

Det å skal flytte tar virkelig på med energi, jeg visste at allerede fra første stund at dette ville bli slitsomt, for sist jeg holdt på med flytting så var det sånn halvveis slitsomt, men det var fordi at da var datteren min fortsatt i det stadiet der hun kun krøp rundt på gulvet og reiste seg opp, men nå har hun vokst på 1 år, slik at det har jo forandret seg fra sist. Nå går hun jo rundt hele leiligheten og skal "hjelpe" til, men det er ikke noe til hjelp, så alt av pakking og slik må gjøres på kveldene, men på kveldene er jeg så utslitt av resten av dagen at hele kroppen er tom for energi. 

Alt som har med flyttingen å gjøre går utover nattesøvnen min, vi er allerede halvveis i måneden og det er fremdeles en stor del som gjenstår før jeg er helt ferdig med ting, spesielt siden at jeg er nødt til å tenke hva som er aller viktigst å ha med i leiligheten vi nå skal flytte inn i, og hva som ikke trengs med det første, og hva som overhodet ikke har plass i leiligheten denne gangen. De eneste plassene som har begynt å bli pakket ned litt etter litt er kjøkkenet og stua, men enda der er det mye som skal pakkes ned, jeg har ikke en gang begynt på soverommene våre enda, og der er det mye som skal ned. 

Kroppen er helt tom for alt som heter energi for øyeblikket, så på en fin sommer dag som denne så har den ikke blitt tilbrakt så mye ute, vi har vært ute på verandaen vår men det er alt, for akkurat i denne perioden så klarer jeg ikke så mye lengre, til og med ikke å få til ordentlig nok med søvn en gang. Det tar så lang tid å skal få sove på kveldene nå, jeg går å legg meg i passelig tid, men jeg er ikke i det hele tatt trøtt når jeg skal legge meg, og jeg får heller ikke til å sovne før klokken er rundt 2 og 3 på natta. Å det er jo ikke akkurat så veldig bra siden jeg er nødt til å opp såpass tidlig på morgenen med datteren min, hvis jeg skal klare å våkne på morgenen så er jeg jo nesten nødt til å rulle meg ut av senga slik at fallet vekker meg. 

Når man er på flyttefot så blir det jo å se så rotete ut, selv om det nesten ikke skulle være mulig siden at man så å si rydder alt i esker, men med småbarn i hus så kan det se ut som om det har vært krig i forskjellige rom. Man må jo passe på dem også skal man jo få pakket tingene og i tillegg ta vare på seg selv også, men jeg har sluttet å bry meg om meg selv akkurat nå, så lenge jeg husker at jeg selv skal spise og slikt så er jeg fornøyd jeg. Jeg gleder meg virkelig til dette er over slik at det går an å få slappet av og komme inn i det normale i livet igjen, prøve å få tilbake energien igjen hadde vært helt fantastisk slik at jeg kan igjen bli en bedre mor for datteren min. 

Jeg var liksom endelig blitt kvitt følelsen av stress, men den kom for tilbake, så er spent på hvor lang tid det tar før jeg klarer å få ned stress nivået igjen. Etter at jeg visste at vi måtte på flyttefot igjen så har jeg brutt sammen flere ganger, jeg har følt meg helt tom og at jeg har vært en dårlig mor for datteren min, fordi at jeg ikke har klart å funne på noe med henne, selv om vi har hatt fine stunder sammen med å se på filmer og hørt på musikk, men hun skal da ha det bedre enn det, jeg føler hvert fall det, jeg føler meg som en forferdelig mot når jeg føler jeg ikke har nok energi til å være mer aktiv sammen med henne. Det verste er at jeg har brutt sammen noen ganger foran datteren min, hun forstår jo ikke hva som foregår, men hun vet likevel hvordan hun kan få meg i bedre humør med en gang, hun viser meg omsorg og det blir litt feil, hun er datteren og skal ha omsorg, men jeg synes det er godt å se at hun har den evnen, jeg har den jeg også, men aller mest har jeg den når jeg har energi til alt. Så denne flyttingen kan være bra og kan gi en ny start, bare så fort alt dette styre er ferdig. 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hedvig

Hedvig

22, Oppdal

Navnet mitt er Hedvig, jeg er født i '94, er mamma til ei lita tulle. Ting jeg liker å gjøre på fritiden er å ta bilder, synge (nylig blitt med i kor). På denne bloggen velger jeg å være åpen om min fortid og hvordan jeg har klart å forandre livet mitt fra det verste til det gode.

Kategorier

Arkiv

hits