hits

MYE STRESS, DÅRLIG FOR KROPPEN

Som sagt så holder vi på å flytte, i morgen slutter alt sammen som heter flytting, spesielt bæring av møbler å slikt, men jeg har hatt dette stresset i en måned nå, gå gjennom esker i boden, finne ut hva jeg skal ha med meg og hva jeg skal sette bort, hva jeg skal kaste og slikt. Alt stresset har gått utover så mye nå, ikke bare for meg, men for de rundt meg også, jeg takler ikke stress så bra, eller det er det vel ingen som gjør, men jeg tåler ingenting når det er stress og jeg vet at jeg er nødt til å gjøre det. 

Jeg har vel egentlig stresset for ingenting heller egentlig, men når det skal pakkes så ønsker jeg å gjøre det best mulig, i begynnelsen av all pakking, så var jeg veldig nøye på hva som skulle i hva og hvordan det skulle være, men nå i kveld så har jeg egentlig bare slengt ting i forskjellige esker som jeg vet skal bli med meg i leiligheten, har ikke brydd meg om hvilken eske de skulle i fordi at jeg kun var fokusert på å få alt pakket og klart til jeg får hjelp av min kjære familie med bæring og kjøring. 

Jeg har stresset for mye, det kjennes på kroppen, det vises når det gjelder søvn, det vises på morgenen, det kjennes i hode. Jeg har nesten stresset meg dårlig. Når jeg blir stresset så er jeg veldig overfølsom for alt mulig, høye lyder, kulde og varme, mye bråk og sånn. Så denne måneden har det vært mye hodepine, dupper på dagtid når jeg har vært alene, og ikke nok med det jeg har sovet mindre på nettene fordi at jeg ligger å tenker på hva jeg skulle ha gjort, hva jeg må gjøre og klarer jeg å gjøre det ferdig før det er for sent. 

I år så har jeg stått for all pakkingen selv, men jeg har hatt hjelp til andre ting, som for eksempel så har jeg hatt noen dager alene slik at jeg har kunnet få rydde unna og pakke, jeg har også fått hjelp til å kjøre halvparten av flyttelasset bort til den nye leiligheten, jeg har fått hjelp med å få vasket unna kjøkkenet. Så hjelp det får jeg jo, men jeg har vært alene om å måtte pakke og ha måttet gjort så mye annet, så jeg gleder meg virkelig til at jeg er ferdig med flyttingen, og forhåpentligvis så er det en god stund før jeg er nødt til å flytte igjen, håper jeg kan være på en plass en stund nå. Trenger nok 2 dager med søvn etter denne måneden (HAHA). 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hedvig

Hedvig

23, Oppdal

Navnet mitt er Hedvig, jeg er født i '94, er mamma til ei lita tulle. Ting jeg liker å gjøre på fritiden er å ta bilder, synge (nylig blitt med i kor). På denne bloggen velger jeg å være åpen om min fortid og hvordan jeg har klart å forandre livet mitt fra det verste til det gode.

Kategorier

Arkiv