HERREGUD HVOR ARTIG ♥

Denne helga har vært helt fantastisk, selv om jeg hadde stresset rundt med forskjellige ting og gikk å gru/gledet meg for helgas aktivitet, hvis man kan si det, så er jeg stolt av meg selv for å ha klart å gjøre noe slikt. Jeg har jo vært med i kor, og i går hadde vi to konserter. Jeg har holdt på med sang i så lang tid, men det var først i år at jeg faktisk ble med i et kor. Jeg angrer virkelig ikke et eneste sekund på at jeg ble med, jeg har møtt så mange hyggelige og fantastiske personer i dette koret, å det har vært en positiv opplevelse å kunne være med å synge sammen med dem. 

Jeg har aldri framført noe foran et publikum før, så jeg var veldig spent på hvordan dette skulle gå, jeg hadde sett for meg så mye ting som skulle skje med meg under konserten, men ingen av tingene skjedde, det gikk utrolig nok veldig bra og jeg føler meg veldig stolt over at jeg klarte å gjennomføre det. For meg så er det en stor seier i seg selv at jeg meldte meg inn i koret, og en enda større seier at jeg klarer å stå på en scene å syng. Det var ikke så ille som jeg trodde det ville bli, var nervøs hele gårsdagen, nervene kom når vi skulle gå inn på scenen og hørte at publikumet klappet, inni hodet på meg så gikk tanken " hva du enn gjør ikke dett nå ", det hadde blitt så utrolig flaut. 

Etter at vi hadde komme halvveis inn i første konserten så følte jeg meg mer trygg på scenen, jeg klarte å slappe av og faktisk nyte å stå på en scene. Det som gjorde ting mer trygt var at jeg stod sammen med så trygge og snille personer, noen jeg har fått så god kontakt med å som er meget positiv gjorde meg trygg også. Jeg er så utrolig glad for at jeg ble med, jeg trivdes til slutt å stå på scenen, men også når vi skulle gå av scenen etter konserten, kom også da tanken om at "hva du enn gjør, ikke dett nå". 

Den første konserten i går så var mamma og datteren min å så på, så det første jeg tenkte på når konserten var ferdig var å finne dem og få en klem av min mest fantastiske datter og mest utroligste og snilleste mammaen min. Takket være mamma så har jeg faktisk kunne blitt med i koret, jeg er så utrolig heldig som har moren min som stiller opp og hjelper meg. Mamma tok av seg datteren min i nesten 4 dager, slik at jeg kunne få tid til å være med på alle dagene. Det var så godt å se de etter konserten, og jeg fikk jo så mange gode klemmer og nusser av Sara og det gjorde godt til mammahjertet mitt. Å få klem og skryt fra mamma var også veldig godt, gode kommentarer og skryt fra mamma er noe jeg virkelig setter pris på og virkelig tror på. 

Den andre konserten gikk også så utrolig bra, og da var det ikke noe slags form for nerver i kroppen, da gledet jeg meg bare, for da hadde jeg akkurat gjennomført den første, så da ville ikke den andre bli noe ille. Så dette er noe jeg virkelig har lyst å fortsette med, jeg trives godt å synge i kor og dette koret har vært en positiv ting i livet mitt, jeg føler at ved å være med i dette koret har forandret meg som person, jeg tør å være meg selv fullt og helt, selv om jeg ikke helt hvem jeg selv er enda, så tror jeg faktisk at koret har hjulpet meg på vei til å finne den rette Hedvig Eriksen, kan sikkert høres helt teit ut, men det er altså sannheten. Jeg har fått gode venner blant noen av dem i koret og jeg har blitt tryggere på dem og på meg selv nå.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hedvig

Hedvig

22, Oppdal

Navnet mitt er Hedvig, jeg er født i '94, er mamma til ei lita tulle. Ting jeg liker å gjøre på fritiden er å ta bilder, synge (nylig blitt med i kor). På denne bloggen velger jeg å være åpen om min fortid og hvordan jeg har klart å forandre livet mitt fra det verste til det gode.

Kategorier

Arkiv

hits