FINNE STYRKE I MEG SELV

I flere år har jeg følt meg svak, klarte ikke å kjempe mine egne kamper, ikke klarte jeg å si mine meninger, søkte konstant hjelp hos andre, fordi at jeg visste at jeg aldri ville klare meg selv. Dårlige selvtilliten og selvfølelsen gjorde meg enda svakere, de jeg måtte stå i mot lot jeg bare ødelegge meg, kampene jeg måtte igjennom tapte jeg. Så mange hadde fått lov til å gjøre som de ville, fordi at jeg ikke orket mer, fordi at det var nytteløst å prøve engang, hvorfor orke å prøve når jeg allerede vet resultatet av slutten, alle rundt meg så at jeg var et lett mål, fordi at jeg reagerte med svakhet. Jeg satt gjentatte ganger alene og skrek fordi at jeg ikke klarte å finne styrken til å ikke bry meg om hva andre sa til meg, jeg lot andre såre meg fordi at jeg til slutt følte at det var det eneste valget for meg. 

Svak, ensom, usikker og ødelagt, mange fikk lov til å ødelegge meg, og jeg sitter her enda i dag og undrer på hvorfor jeg akkurat var målet til så mange, hvorfor var det akkurat jeg som skulle plages, hvorfor var det jeg som skulle ødelegges? Det er fortsatt ubesvart, og jeg kommer nok aldri til å finne svaret på det, alt jeg kan prøve på nå er å finne styrken til å legge fortiden bak meg og jobbe utrolig masse på å få den beste framtiden jeg kan med de jeg er glad i og som betyr mye for meg. 

Jeg kan ikke lenger holde på sånn som jeg gjør, jeg kan ikke fortsette å la andre ødelegge min glede, min helse eller min framtid, jeg er nødt til å finne min egen styrke for å stå opp for meg selv, gå i mot dem som fortjener det og ikke minst endelig klare å stå for mine meninger og hvordan jeg ønsker å ha det. Jeg ønsker å få brukt min tid på de som har en stor betydning i livet mitt, de som ønsker å være en del av livet mitt. 

Litt styrke har jeg funnet, det skal være sikkert og visst, jeg sitter fremdeles i livet, og jeg er glad jeg er det, hvis jeg hadde fått det som jeg ville, hadde jeg ikke sittet her i livet, hatt ei helt fantastisk datter, helt fantastiske gode venner, jeg hadde aldri kommet til å ha så mange som jeg brydde meg mye om, dersom mine planer for livet hadde gått i boks. Det fikk meg jo til å føle meg som en fiasko da, men nå er jeg glad for at jeg feilet. Det kan skje med de som møter mørke for mange ganger, men jeg har planer om å komme meg opp på topp, en plass jeg aldri har vært før, for det er alltid noen som skal ha sagt sin mening om meg, og jeg har trudd på det. 

Men jeg har holdt kjeft i så mange år, hvordan vil de da reagere når jeg endelig klarer å stå opp for meg selv, det har ikke vært gode resultater av der enda akkurat, mest fordi at de er vant til at jeg holder kjeft og lar de vinne, men hvordan blir jeg fremstilt som mor for datteren min dersom jeg lar alle andre vinne over meg, i noen tilfeller er det lov å føle på svakheten, men den skal ikke få lov å ha kontroll over livet mitt, jeg må  vise styrke, ikke bare for henne men for meg selv, jeg ønsker å være en sterk person som klarer å komme seg fram i livet. For å være rett fram nå, så er jeg forbanna lei av å være den svake, jeg trenger ikke være den sterkeste heller, men jeg vil heller være på midten enn på bunnen. 

Jeg skal jobbe som bare det for å endelig finne min styrke, for at ingen skal få såre meg sånn som før, jeg skal ta kontroll over meg selv, ha kontroll over hvem som er i livet mitt, ha kontroll over hvor mye jeg er villig til at andre skal få såre meg eller ikke, det er min tur til å komme på toppen nå, min tur til å ha kontroll over mitt eget liv, hvordan jeg vil styre den. Jeg velger å se tilbake på fortiden min slik at jeg kan finne ut hvordan jeg kan rette opp det jeg gjorde feil da, for å så rette opp i dem for å bedre framtiden min. 

Jeg må gjøre det for meg selv og for det mest dyrebare jeg har i livet, nemlig min kjære datter Sara Elmine ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hedvig

Hedvig

22, Oppdal

Navnet mitt er Hedvig, jeg er født i '94, er mamma til ei lita tulle. Ting jeg liker å gjøre på fritiden er å ta bilder, synge (nylig blitt med i kor). På denne bloggen velger jeg å være åpen om min fortid og hvordan jeg har klart å forandre livet mitt fra det verste til det gode.

Kategorier

Arkiv

hits