HVA OM JEG ....

Nå har jeg hatt denne bloggen i nesten 1 år, har ikke vært så veldig aktiv med denne i det siste, mest fordi at jeg til tider har hatt dager der jeg kun har energi til å ta vare på datteren min og meg selv, men det begynner å bedre seg litt etter litt, bruker den energien jeg har og prøver å spare noe av energien til senere når jeg virkelig trenger det. 

Denne bloggen har vært brukt mest til å få slippet ut tankene som surrer opp i hodet mitt, slik at jeg skal bli kvitt dem og for at jeg skal kunne lese tilbake for å se hva jeg kan gjøre for å endre min holdning og hvordan jeg kan forandre min hverdag til å bli bedre. Jeg kan ikke forandre noen andre enn meg selv, jeg kan kun endre min holdning, hva jeg velger å la andre slippe unna med, hvis det skulle gi en mening for dere.. 

Men jeg tenkte litt på hva om jeg når lar dere som lesere spørre meg om noe dere lurer på, uansett hva det måtte være, enten om noe dere lurer på av det jeg allerede har skrevet på bloggen, eller om det er noe dere lurer på om meg. Jeg har tenkt å svare helt ærlig på alt det dere vil spørre om. Alle spørsmål kan dere stille hvor som helst, her inne på bloggen, inne på facebokkgruppa mi om bloggen eller på messenger. 
 

Finnes ingen dumme spørsmål, kanskje bare teite svar :P 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hedvig

Hedvig

22, Oppdal

Navnet mitt er Hedvig, jeg er født i '94, er mamma til ei lita tulle. Ting jeg liker å gjøre på fritiden er å ta bilder, synge (nylig blitt med i kor). På denne bloggen velger jeg å være åpen om min fortid og hvordan jeg har klart å forandre livet mitt fra det verste til det gode.

Kategorier

Arkiv

hits