VIL DET BLI ... ??

En tanke som slo meg i min verste tid var "vil det bli bedre for alle dersom jeg ikke var her på jorden", for meg så vet jeg at det ville hvert fall blitt bedre for meg at jeg ikke lenger var her, jeg hadde det ikke nå bra i det hele tatt, ikke hadde jeg det bra hjemme, hadde det heller ikke bra på skolen og ensomheten hjalp ikke noe på det heller, det gjorde det til at jeg hvert fall hadde lyst til å komme meg vekk herfra. 

Det var ikke enkelt å være til stede, for meg så har det føltes ut som et forferdelig mareritt av å være i live, sakte men sikkert planla jeg hvordan jeg skulle komme meg vekk, ikke med å rømme, men å dø, jeg orket ikke være på denne jord lenger. Men altså hvem ønsker å være det når man konstant var alene, ingen venner, ble et mobbeoffer. Jeg brukte mye av tiden på å finne måter på å komme meg bort, og i mellomtiden så brukte jeg tiden på å skade meg selv, både fysisk og psykisk. 

Jeg har brukt altfor lang tid på å ødelegge meg selv til å se at jeg faktisk kan gjøre noe bedre for meg selv, og at jeg kan bli et bedre menneske enn så mange rundt meg som har gjort livet mitt til et helvete, for å si det på den snilleste måten. I alle de år før jeg ble mor gikk jeg rundt å tenkte for meg selv at "hadde det vært bedre for alle om jeg bare plutselig en dag ble borte og aldri kom tilbake". Jeg følte at jeg hadde ingen å leve ordentlig for, det var en kamp mellom meg og verdenen, en kamp om å enten komme seg videre eller komme seg bort.

Jeg trodde alltid at den beste løsningen i livet ville være å komme meg bort, bort fra verden, bort fra familie og bort fra all negativiteten som var rundt meg, men jeg innså at det å kanskje være i livet heller ville gjøre det på en måte verre for andre, spesielt for de som gjorde meg vondt. Hadde jeg tatt mitt eget liv hadde de fått vunnet over meg, og ikke helvete heller om noen skal få vinne over meg der. Jeg har vært gjennom mye dritt opp gjennom årene, men jeg har blitt mye sterkere av det.

Så nei, verden ville ikke ha blitt bedre dersom jeg døde, det hadde blitt verre for dem, fordi at de kan se at jeg ikke har latt meg svekkes av alt det, jeg har heller blitt sterkere. Men jeg skal ikke lyve, det er fremdeles noen ganger at jeg blir såret av hva andre mener om meg enda, men det sårer meg på en annen måte nå, fordi at jeg har vært på bunnen av livet så mange ganger, men jeg har jobbet meg oppover.

Hvorfor skal jeg liksom gi meg nå, det er nå livet mitt virkelig begynner, livet mitt begynte for fullt for 2 år, 3 måneder og 9 dager siden, livet som mor har forandret meg, fordi at jeg har lyst til å bli sterkere til sinns enn noen gang, sterkere for min egen del, men også sterkere for Sara Elmine sin del. Jeg vil ikke gi opp på livet mitt, selv på de dagene som er mest slitsomme, på de dagene der jeg bare har lyst å skrike fordi at jeg ikke vet hvordan ting skal gå rundt her hjemme, de dagene hvor det er konstant skriking fordi at man har blitt dårlig. Jeg vil rett og slett ikke gi opp lenger, hvis jeg gir opp nå vil alt bli ødelagt, alt jeg har jobbet for å kommet meg hit jeg er i dag.

Jeg elsker livet mitt som det er, noen forandringer her og der hadde ikke skadet akkurat, men jeg er på en litt bedre plass nå enn jeg var for rundt 11-12 år siden. Jeg har ikke tenkt å slutte med å gjøre ting som er bra for meg, jeg er endelig på rett vei, jeg må bare heve meg over alt det negative og ta imot det positive i verden.

 

 

What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over cause you're gone

                                                                         - Kelly Clarkson 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hedvig

Hedvig

22, Oppdal

Navnet mitt er Hedvig, jeg er født i '94, er mamma til ei lita tulle. Ting jeg liker å gjøre på fritiden er å ta bilder, synge (nylig blitt med i kor). På denne bloggen velger jeg å være åpen om min fortid og hvordan jeg har klart å forandre livet mitt fra det verste til det gode.

Kategorier

Arkiv

hits